El dissabte 28 de febrer A Tot Drap va ser el convidat principal de la Tertúlia Marinera que van organitzar els companys de La Mar d’Amics de Palamós (www.lamardamics.org). Allà haviem d’explicar la nostra experiència a la recuperació del patrimoni marítim, la Caseta del Motor i la construcció del Sant Pau.

Com va anar l’acte ho explica en Ferran Armengol: “L’assistència va ser d’unes 20 de persones. Després d’una brillant introducció d’en Joan Tallada en suplència del nostre secretari absent, i amb la presència dels mestres d’aixa del Sant Pau pare i fill, es va projectar la pel·lícula del Memorial als Pescadors de Sant Pol -del pregó de la Festa Major 2004.També es van passar 2 muntatges nostres de diapositives de la restauració de la caseta i el Sant Pau. I finalment un video interessant, de fotografies fetes per en Xeve, del procés del Sant Pau a les Drassanes Sala.  Tot plegat entretant amenitzat i completat amb els comentaris habituals poètics mariners d’en Quiquin i alguns aclariments logístics per part meva.Sembla que va agradar prou en general als assistents”.