La 5a edició dels Espais Florits d’Arenys de Mar s’ha dedicat enguany a la mar: Flors i Onades.

Aquesta activitat es va inaugurar dissabte dia 4, amb una representació a càrrec del grup de teatre del centre cultural de Sant Pol, dirigit per Pep Mestres i en el que Neus Borrell va interpretar la seva composició: Jo canto, entre onades i flors. El diumenge el gegant Elm es va embarcar i el Sant Pau va partir.

Jo canto, entre onades i flors.

Jo canto,
entre onades i flors.Banyant
en l´aigua el meu so.I broten
flors de somnis,
flors d´acords.Jo canto,
entre onades i flors

Trenc d´ones.
Onada.
Infinit.

Sento el cant
del balanseig marí.

Que musica el ram d´ones
fins l´infinit.

Jo acompanyo
al ram d´onatges,
dança que dança.
Dança de la mar.

Jo canto,
entre onades i flors.

 

Lletra de Neus Borrell