Divendres 17, travessia fins a Palamós i nit al port

Dissabte 18, Trobada de Calella de Palafrugell

Veure crònica de EL MAR ES EL CAMÍ

Diumenge 19, viatge dels sardinals a Sant Pol de Mar

El Sant Pau va sortir a l’encontre de la “Santa Espina” i “Sa Xicota” que van detenir el seu viatge cap a Cambrils per un temps a Sant Pol. Els amics del “Mamelló” de Pineda van compartir amb tots els seus projectes recents fets realitat en el “Nano” i la “Madrona” i van oferir un cistell de fruita als viatgers. El mar no ens va deixar varar les barques que van amarrar al port d’Arenys; els tripulants van fer servir tecnologies més actuals (el cotxe) per desplaçar-se al nostre poble. Un cop acabades les converses i les coques vam acomiadar als sardinal que salparen cap a Badalona on preveien fer nit. Les trobades no només mantenen viva la flama del nostre patrimoni marítim sinó que també ens encoratgen per nous reptes… a l’any vinent arribarem més lluny.

Fotos de J.Tallada, J.Montmany, A.Cosials, E.Carbonell i PJ.Subías