L’associació Barques a Vela Llatina “El Mamelló” va inaugurar el dissabte, 26 de maig, a la Sala Municipal d’Exposicions de Pineda de Mar, una exposició de nanses de pesca, un estri de pesca molt utilitzat a les nostres costes.

Aquesta exposició recull la tipologia de nanses que s’elaboraven a Pineda pels propis pescadors segons el peix que es volia capturar, utilitzant materials naturals com són el jonc i l’espart, i poder-les comparar amb altres tipologies de nanses de la resta de la costa catalana de les que en tindrem una mostra a la Sala.

L’exposició estarà oberta els dies 26 i 27 de maig, 2, 3, 9 i 10 de juny, de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 a la Sala Municipal d’Exposicions de Pineda de Mar.

També, a la tarda a l’estand de l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de la Fira d’Entitats, va tenir lloc un taller d’Atrapasomnis Mariner, a càrrec del cisteller Josep Mercader que al dia següent va realitzar una demostració d’elaboració de nanses de jonc.

Inauguració de l’exposició