Per poder dur a terme les activitats de recuperació del patrimoni marítim i foment de la navegació tradicional, a més de comptar amb l’ajut inestimable dels seus socis i de l’Ajuntament de Sant Pol, A Tot Drap també ven samarretes, calendaris, necessers… i fins i tot reproduccions d’aquarel·les i joies!

Les podeu trobar a les parades que l’associació acostuma a muntar per la festa major de Sant Pol, el Firamar i la fira de Santa Llúcia. I ara també enviant-nos un correu amb el que volgueu a atotdrap@gmail.com.

Que què tenim?

Joies A Tot Drap

Ens explica la seva creadora, Inés Tafalla: “són joies artesanals inspirades en el logo de A Tot Drap dissenyat per en Toni Batllori. Les joies estan fetes en plata o llautó i hi ha penjolls, arracades, polseres, punts de llibre… Un regal perfecte per dates senyalades i/o amants de la vela llatina!”

Arracades: 35€ (plata) – 25€ (llautó)

Penjoll: 25€ (plata) – 15€ (llautó)

Polsera: 20€ (plata) – 15€ (llautó)

Mòbil: 17€ (plata) – 12€ (llautó)

Reproducció d’obres d’en Dídac Raurell

El pintor santpolenc Dídac Raurell, després de la seva exposició “Ara mateix hi ha una barca” al Museu de Pintura i al Tenyidor, col·labora amb A Tot Drap cedint dues de les seves obres per fer-ne litografies. Aquestes reproduccions les va realitzar Impressió Digital el 2018 en format 30×40 cm i paper Tintoretto Gesso 300 gr.

Acrílic de Dídac Raurell Vives del 2014. Reproducció del mural de la façana de la Casa dels Pescadors de Sant Pol de Mar en el seu estat actual. En el seu origen, dibuix d’en Dàrius Vilàs i esgrafiat anònim.

Reproducció de l’acrílic: 15€

Aquarel·la de Dídac Raurell Vives, del 2014. Sobre el retoc de la llegenda de l’esgrafiat original de la Casa dels Pescadors de Sant Pol de Mar.

Reproducció de l’aquarel·la: 20€

Calendari 2019 del Sant Pau

El 2019 l’hem dedicat al sardinal Sant Pau, la barca emblema de l’associació i del poble.

Calendari: 10€

Samarretes A Tot Drap

Amb el famós logo dissenyat per en Toni Batllori. De dona, d’home i de nens i nenes.

Samarreta: 12€

Necesser A Tot Drap

Bossa o estoig en què es porten els estris necessaris de costura, de tocador o d’higiene personal.

Preu necesser: 12€