La gent de “A Tot Drap”, a bord del Sant Pau, va participar a la trobada de l’Escala d’enguany.

Amb una animada participació de vint-i-una embarcacions, vam sortir amb un vent N-NE que prometia i que va acompanyar inicialment la navegada. Però l’alegria no va durar ni mitja hora. Es va anar calmant, fins al punt d’haver de treure els rems per passar l’estona. Les tripulacions, en demanda de la primera boia, van començar a bogar fins que varem anar veient com s’acostava una garbinada, que semblava un pel excessiva. Quan va entrar, de cop, ens va faltar temps per a arriar la vela, i fer proa cap a port.

L’àpat ja va ser una altre història. Els de l’Escala no van fallar ni a l’hora d’esmorzar, ni de dinar, com de costum. Una paella de fideus gegant per a més de dues-centes persones, ens va permetre acabar la diada amb un molt bon sabor de boca.

 

Foto:Vicente García Delgado

Foto: Toni Clapés

Foto: Vicente García Delgado

Foto: Teresa Casadevall

Foto: Josep Montmany