Tot Drap participarà amb el Sant Pau a la 1a Trobada d’Embarcacions Tradicionals de Catalunya – III Festa de la Mar – Cambrils 2015, organitzada a Cambrils per l’Arjau Vela Llatina de Cambrils i la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial.

Aquesta trobada s’integrarà dins la VIII Fira Marítima de la Costa Daurada, se celebrarà del 14 al 17 de maig i aplegarà una cinquantena d’embarcacions vingudes de tot el Mediterrani Occidental.

Al Saló Nàutic Internacional de Barcelona, dins de l’Espai Marina Tradicional, l’Arjau de Cambrils ja va anunciar la voluntat d’avançar la seva trobada bianual per organitzar el proper mes de maig, la 1a Trobada d’Embarcacions Tradicionals de Catalunya amb caràcter internacional i esdevenir així la III Festa de la Mar, ja iniciades a Cadaqués l’any 2006 per la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial.