Aquest dimarts passat ja va sortir el programa, amb un munt d’activitats des del dijous 30 d’abril fins al diumenge 17 de maig.

Com n’informa www.cambrils.cat (http://www.cambrils.cat/ca/l-ajuntament/cambrils-presenta-el-programa-de-la-trobada-d2019embarcacions-tradicionals-de-catalunya): “Dins dels actes previstos en el programa d’aquest esdeveniment, hi destaca la concentració al municipi d’una cinquantena d’embarcacions provinents d’arreu de Catalunya, País Basc, País Valencià, Múrcia i Catalunya Nord. Cal destacar, entre totes les embarcacions, la presència del pailebot Santa Eulàlia del Museu Marítim de Barcelona.

Serà una setmana de visites escolars guiades i portes obertes al pailebot Santa Eulàlia, taules rodones, tallers de nusos, animacions musicals, cercaviles festives, accions pictòriques, una trobada d’embarcacions d’autoconstrucció, batejos de vela llatina i una gimcana marinera, entre altres.”

Aquí podeu trobar el programa complert, mireu-lo perquè val la pena:

http://freepdfhosting.com/8980a9f074.pdf

A Tot Drap hi participarà amb el Sant Pau, que aquest cap de setmana (o abans si el temps és bo) ja baixarà a buscar cap allà…