La conversa sobre cuina marinera: “De com fer el millor calamar a la romana i d’altres plats mariners”, que va tenir lloc aquest setembre a la Caseta de la Maquinilla, va augmentar la demanda del llibre “La cuina dels pescadors de Sant Pol” (Ed. La Mansarda) que inclou un recull de receptes de pescadors i mestresses de casa, portat a terme amb molt d’encert per Ester Roig i Mariona Vila, però malauradament ara exhaurit.

És per això que des d’ATD proposem incloure a la nostra pàgina web un petit apartat de cuina de mar al que, fent esment al títol de la referida conversa, anomenaríem “El Racó del Calamà”, i que voldríem fer participatiu als socis, de manera que, a més d’anar incorporant receptes del llibre (amb permís de les autores i de l’editor), incorporaríem les que ens anéssiu enviant que creieu que poden ser d’interès per anar seguint la tradició marinera i que, estem convençuts, us queden boníssimes!!

Per enviar les receptes ho podeu fer d’aquesta manera:

  • per correu electrònic a atotdrap@gmail.com
  • posant en el subjecte: Racó del Calamà
  • si adjunteu algun fitxer amb la recepta, que sigui en format Word o OpenOffice
  • serà elecció de l’autor que el seu nom surti com a signant o anònim. Si no ens dieu el contrari la signarem, doncs considerem que elaborar i/o escriure una recepta culinària és un esforç que s’ha d’agraïr.

Aquest és un projecte de tots! Només ara comença i el seu funcionament és incert.

Esperem que entre tots el podem fer “de profit”!