Això, de motors… De motors tenim intenció de parlar en aquesta nova conversa a la Caseta del Motor. A petició d’unes quantes persones interessades, i de cara a la posta a punt estiuenca, que ja tenim ganes que arribi.

Per intentar no tenir ensurts quan anem a l’aigua amb les barques, mirarem de parlar amb persones que, o bé per formació, o bé per interès propi o professional, ens poden oferir quatre pinzellades sobre conceptes bàsics a tenir en compte en el manteniment dels motors. I que també ens puguin donar informació més concreta per solucionar alguns problemes, tant dels que ens heu enviat via correu electrònic per comentar, com dels que surtin durant la conversa.

Per això hem convidat en Josep Cassola, professor de mecànica i membre de l’Associació d’Amics de la Barca a Vela Llatina “El Mamelló” de Pineda.

Ens veiem doncs, si us va bé, el dissabte 17 de març a les 19:00 hores a la Caseta del Motor.

Us hi esperem!

 

La secció de la Caseta. Sant Pol de Mar, març de 2018

Aniria bé fer una previsió de l’assistència per poder ubicar-nos còmodament. Per tant, podeu notificar la intenció d’assistència al correu atotdrap@gmail.com.