El dissabte 7 de setembre una vintena de patins del Club Nàutic Sant Pol, d’A Tot Drap i de la bases nàutiques de Pineda i de Calella van fer la ja tradicional travessa amb patí de vela Platja de les Barques – Platja dels Pins de Pineda, on hi ha instal·lada la base nàutica.

Un garbí d’uns 12 nusos, va fer que els vint patins es presentéssin a dinar a Pineda abans de l’hora prevista, sense cap més problema que una vela estripada poc abans de treure. Després de dinar a l’Escora, excel·lent com altres vegades, el vent havia pujat i la cenyida de tornada va ser fantàstica també.

Per altra banda, un cop més aquest estiu hem realitzat cursos  de formació de patí a vela per a socis d’A Tot Drap. Amb la col·laboració de l’Oriol Carrasco i en Joel Martí com a monitors han sigut gairebé una vintena de socis els que han passat per els cursos d’iniciació i perfeccionament que hem fet. 

Fem una valoració molt positiva d’aquesta activitat que ajuda a dinamitzar la vela i el patí dins la nostra associació. Contribuint així, que Sant Pol i la seva gent gaudeixi més del mar i el seu entorn.

Treballarem perquè l’any que ve ningú es quedi amb les ganes de navegar!

Fes-te soci!!

Pots veure les fotos de la travessa i dels cursets en aquest enllaç: https://adobe.ly/2A1f2xN