Per poder dur a terme les activitats de recuperació del patrimoni marítim i foment de la navegació tradicional, a més de comptar amb l’ajut inestimable dels seus socis i de l’Ajuntament de Sant Pol, A Tot Drap també ven samarretes, calendaris, necessers, davantals… fins i tot joies i reproduccions d’aquarel·les!

Les podeu trobar a les parades que l’associació acostuma a muntar per la festa major de Sant Pol, el Firamar i la fira de Santa Llúcia. I ara també enviant-nos un correu amb el que volgueu a atotdrap@gmail.com.

Samarretes

Amb el famós logo dissenyat per en Toni Batllori. De dona, d’home i de nens i nenes.

Samarreta: 12€

Joies

Ens explica la seva creadora, Inés Tafalla: “són joies artesanals inspirades en el logo de A Tot Drap dissenyat per en Toni Batllori. Les joies estan fetes en plata o llautó i hi ha penjolls, arracades, polseres, punts de llibre… Un regal perfecte per dates senyalades i/o amants de la vela llatina!”

Arracades: 35€ (plata) – 25€ (llautó)

Penjoll: 25€ (plata) – 15€ (llautó)

Polsera: 20€ (plata) – 15€ (llautó)

Mòbil: 17€ (plata) – 12€ (llautó)

Reproducció d’obres d’en Dídac Raurell

El pintor santpolenc Dídac Raurell, després de la seva exposició “Ara mateix hi ha una barca” al Museu de Pintura i al Tenyidor, col·labora amb A Tot Drap cedint dues de les seves obres per fer-ne litografies. Aquestes reproduccions les va realitzar Impressió Digital el 2018 en format 30×40 cm i paper Tintoretto Gesso 300 gr.

Acrílic de Dídac Raurell Vives del 2014. Reproducció del mural de la façana de la Casa dels Pescadors de Sant Pol de Mar en el seu estat actual. En el seu origen, dibuix d’en Dàrius Vilàs i esgrafiat anònim.

Reproducció de l’acrílic: 15€

 

Aquarel·la de Dídac Raurell Vives, del 2014. Sobre el retoc de la llegenda de l’esgrafiat original de la Casa dels Pescadors de Sant Pol de Mar.

Reproducció de l’aquarel·la: 20€

Necesser

Bossa o estoig en què es porten els estris necessaris de costura, de tocador o d’higiene personal.

Necesser: 12€

Calendari 2021

Amb més imatges històriques de Sant Pol del fons documental d’A Tot Drap, aquesta vegada dels inicis de l’estiueig al nostre poble. Fotos. Aquest calendari fa 25×25 cm.

Calendari: 10€

I per als que volgueu disfrutar de les fotos d’altres calendaris que hem publicat, encara ens en queden de l’any 2020 (amb imatges de la platja, les barques i els pescadors de Sant Pol) i 2019 (amb fotos del sardinal Sant Pau).

Calendari antic: 5€

Davantal de cuina

…on es poden veure alguns dels infinits trimatges que permet la vela llatina.

Davantal: 12€

Podeu comprar aquests productes a les parades que ATD acostuma a muntar per la festa major de Sant Pol, Firamar i la fira de Santa Llúcia. I ara també enviant-nos un correu amb el que volgueu a atotdrap@gmail.com.