Per a la seva estada vam haver de fer unes drassanes amb arcs de vinya amb sostre de plàstic, per poder-hi treballar amb alguna comoditat.

La cosa es va endarrerir una mica perquè quan en Pau si va poder dedicar ja feia molt de fred i això no permetia treballar la fibra amb garanties. Mentre tant l’enginyer nàutic va prendre mides i va fer els “planos”, amb el càlcul de gruixus, d’omegues, de càmeres de flotabilitat… etc. També es va comprar el motor, un Soler de 83 cavalls,aprofitant una oferta que vam trobar Saló Nàutic 2006.

Amb el bon temps la cosa ja va anar de pressa, en Salvador va fer algunes visites per veure que tot anava com calia i collar-hi alguns elements que després utilitzaria. I em sembla que pel setembre del 2007 vam carregar el buc en un camió i el Sant Pau va marxar cap a l’Escala.

Algunes fotos de la vida del Sant Pau a les vinyes de Blanes: