El dimecres dia 4 de novembre, l’amic Toni Clapés va fer el bateig de la Luisa. La Luisa és una maqueta navegable que ha fet a escala 1/15 del llagut del mateix nom que hi havia a la platja de Sant Pol de mar.

En Toni Clapés es maquetista dels Amics del Museu Marítim de Barcelona i bon amic d’A Tot Drap, per això,ens deixara exposar la barqueta a Sant Pol, i serà el responsable de fer la maqueta del llagut Sant Pau de Sant Pol.

A Tot Drap no va faltar a la cita del bateig, que va ser al Pla d’Aigua dels jardins del Príncep de Girona (antic quarter de cavalleria ). Ens hi vam presentar amb el “Bítel” Josep Roca que junt amb el seu pare i el seu germà hi varen pescar molts anys.

Segons el llibre d’en Pere Sauleda, la Luisa era de can Vilà però la feien anar els Roca.

Podeu seguir la construcció de la maqueta a http://picasaweb.google.com/velesalvent/LUISA1950#