Fa 28 anys es va celebrar a Stintino la primera regata de vela llatina de Sardenya.
Avui, el Circuit Mediterrani de Vela Llatina, pioner a Itàlia als anys 80 en el moviment de recuperació de les embarcacions tradicionals de pesca, s’ha convertit en tot un clàssic per als amants d’aquest tipus de navegació tradicional que, any rere any, s’apleguen al nord de l’illa. Fa 28 anys es va celebrar a Stintino la primera regata de vela llatina de Sardenya. Avui, el Circuit Mediterrani de Vela Llatina, pioner a Itàlia als anys 80 en el moviment de recuperació de les embarcacions tradicionals de pesca, s’ha convertit en tot un clàssic per als amants d’aquest tipus de navegació tradicional que, any rere any, s’apleguen al nord de l’illa.

Els Amics de la Mar de Menorca ens van recordar que aquest divendres passat podíem gaudir de la travessia que l’Emili Armengol i la seva tripulació a bord de la Sa Rata van fer des de Maó fins Stintino al programa de Thalassa. Pels que veu arribar tard aquí teniu el VIDEO:

http://www.ccma.cat/video/embed/3218370