Des de fa uns anys Bricbarca organitza, dins dels actes de la Festa Major de Vilassar de Mar en honor de Sant Joan, una trobada de vela llatina que aplega a les associacions del Maresme.

El dissabte vint-i-cinc de juny al port de Mataró el Sant Pau es va reunir amb la flota que anava a participar en la trobada. Els de Pineda havien arribat el dia abans i les barques van quedar abarloades al San Ramón que, just posat a l’aigua després d’una laboriosa reparació, es va quedar al port veient la partida de la flota que aquest any el representaria a les platges de Vilassar.

Les aigües de Vilassar es van omplir de veles llatines en un dia solejat i un vent que encara que fluix ens va fer navegar unes quantes hores. La gent de Vilassar va poder embarcar en les barques que contínuament feien viatges des de la platja: es tracta d’una activitat ja arrelada en el poble i que cada any aplega a més gent que vol gaudir d’un passeig marítim. Els números parlen sols: més de sis-centes persones al llarg del matí. En acabar les navegades els amics de Bricbarca van oferir un dinar i un sopar a les tripulacions participants on el menjar, la música i bona companya van tancar la jornada.

Moltes mercès amics de Bricbarca i fins la trobada de l’any que ve.