PROGRAMA FIRAMAR 2012

10a Fira del Mar del Maresme (Arts, Oficis i Motius Mariners)

10è Festival d’Havaneres de Sant Pol de Mar

4rt CONCURS DE COMPOSICIÓ D’HAVANERES “Vila de Sant Pol de Mar”

Divendres 17

CANTADA DE CANÇONS MARINERES A CÀRREC DE LA CORAL MONTPALAU(Pineda de Mar) I DE LA CORAL SANTPOLENCA “EL COR…”. Sota la direcció de Miliu Orrit Lloc: Plaça del Torrent arrosser Hora: A les 10 del vespre

Dissabte 18

Comença la Fira del Mar Lloc: les parades es disposaran a la Plaça del Torrent Arrosser i al llarg de tot el Passeig de La Punta Hora: a partir del dissabte a les 12 hores del migdia fins el diumenge al vespre

Inauguració Oficial de Firamar a les 6 de la tarda, amb la presència de l’Alcaldessa de Sant Pol de Mar, Sra. Montserrat Garrido i diferents autoritats Comarcals i Nacionals de Catalunya

10è Festival d’Havaneres de Sant Pol de Mar i 4rt Concurs de composició d’havaneres “Vila de Sant Pol de Mar” Lloc: a la plaça del pou (al final de la PUNTA). Hora: a les 22.00 hores Preu: 5 euros/persona (inclou cadira i rom cremat) Aquest any hi haurà el quart concurs de composició d’havaneres, el públic assistent votarà a mitja part pel premi POPULAR. Els premis s’entregaran en finalitzar la cantada. Hi ha un primer premi,un segon premi,un tercer premi i un premi POPULAR (premis en metàl·lic aportats per diferents entitats i empreses). L’acte el presentarà l’actriu Fina Rius,que molt gentilment, any rera any, col·labora amb nosaltres. A mitja part del festival se servirà el tradicional ROM CREMAT. S’entregaran a tots els grups plaques commemoratives de l’esdeveniment. Els quatre grups d’aquest any són: ELS PESCADORS DE L’ESCALA BARCA DE MITJANA ELS CREMATS NEUS MAR, ANTONI MAS BOU i TONI GADEA *EL RECINTE S’OBRIRÀ A PARTIR DE LES 21:00 HORES

Diumenge 19

Demostració de pesca amb artó. Col·labora en l’activitat , el grup de vela llatina A TOT DRAP i els nois del “Mamelló” de Pineda de Mar. Lloc: a la Platja de Les Barques. Hora: a 2/4 de 9 del matí

Atac dels pirates, desembarcament i rua fins a l’ajuntament….. Lloc: a la Platja de Les Barques Hora: a les 12 del migdia A càrrec d’El cap de Sant Pere…. !!!!!!!!ALERTA DONS DURANT EL MATÍ QUI ES BANYI A LA PLATJA DE LES BARQUES  QUE US PODEN DESEMBARCAR ELS PIRATES I US EN PODEU ENDUR UNA BONA TRABUCADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fira del Mar. Continua tota l’activitat de la fira iniciada el dissabte. Lloc: a la Plaça del Torrent Arrosser i Passeig de La Punta. Hora: a partir de les 10 del matí. – Audició de Sardanes: COBLA SABADELL Lloc: a la Plaça de La Punta Hora: a 2/4 de 8 del vespre.

Desembarco de BenHassat i els pirates a bord del Sant Pau

Més fotos al Flickr de l’Ajuntament de Sant Pol