Tal i com ho publica El Nou Santpolenc en el seu número 67:

L’entitat A Tot Drap enceta una nova etapa. Després de superar problemes interns que van fer perillar la seva continuïtat, presenta una nova junta amb ganes de tirar endavant i donar una empenta al projecte.

A tot Drap acaba de superar la seva etapa més difícil. Després d’uns anys de crisi interna, l’assemblea celebrada el passat mes de maig va decidir finalment continuar endavant, amb una junta renovada i cedint la gestió del Sant Pau a l’Ajuntament -que n’és propietari en un 50%- fins al 31 de desembre. El sardinal Sant Pau és el projecte més gran de l’associació i el que ha estat font de més conflictes. Amb aquesta decisió, l’entitat pretén poder-se centrar en reactivar altres aspectes com són el de posar ordre a la platja, continuar el manteniment de la caseta del motor perquè pugui esdevenir un petit museu, seguir promovent la rehabilitació de les barques… També vol promocionar una sèrie d’activitats relacionades amb el món del mar. Aquest estiu ja preveu organitzar cursos de patins i les habituals col·laboracions amb el Cap de Sant Pere, i més endavant continuar amb les trobades de vela llatina i altres accions de divulgació per tal d’educar en els orígens mariners, aprofitant els coneixements de la pesca i de l’entorn. A partir de l’any vinent, l’entitat estudiarà la possibilitat de recuperar també la gestió del Sant Pau.

A Tot Drap va començar la seva activitat fa prop de 10 anys amb la
finalitat de promoure la conservació i difusió del patrimoni marítim. La intenció de la nova junta és la d’obrir l’entitat i involucrar més gent que vulgui formar part d’aquest projecte.

Els socis que han agafat el relleu a l’actual junta són Víctor Martí (president), Josep Mestres (sotspresident), Bibiana Carrasco (secretària), Josep Maria Ramon (tresorer) i els vocals Aleix Vila, Guillermo Mestres, Ignasi Serrahima, Albert Navarro i Manel Tió.