Arrel d’alguna petita conversa que de forma ocasional i fortuïta s’ha obert entre nosaltres sobre algun tema relacionat amb el mar, hem considerat la possibilitat de donar forma a aquestes converses, traslladant-les a tertúlies obertes, com a activitat de la Caseta del Motor.

Per això proposem iniciar un cicle de converses sobre temes diversos, des de la discussió de les maniobres marítimes que van portar a l’enfonsament de “El Fairell”, fins a com fer “el millor calamar a la romana”, on hi hagi cabuda per a les diferents sensibilitats i interessos dels membres de l’associació i obertes a la participació de públic més general si aquest té interès en el tema.

La intenció no és fer una conferència ni un relat, sino que brolli de forma informal i fresca una conversa, on podrem arribar, o no, a treure conclusions sobre un tema. Els temes els anirem proposant sobre la marxa segons l’actualitat i interès del moment, i oberts a propostes que puguin anar sorgint dels interessats.

D’entrada en faríem una cada trimestre i, segons evolucioni, més o menys freqüentment. Inicialment la proposta és per els divendres a les 20h, i ho podríem amenitzar amb un tastet de vi “mariner”, per això de “trencar el gel” (sí, també podríem parlar dels trencagels…).

Per ja posar fil a l’agulla, us proposem quedar el aquest proper divendres dia 26 a les 20h a la Caseta del Motor. Per aquesta ocasió, el tema que proposem és:

“L’enfonsament de El Fairell: discussió de les maniobres i normes de navegació a la bocana d’un port”.