El dijous va ser un dia molt important per l’associació A Tot Drap de Sant Pol de Mar. Després de recuperar la Caseta del Motor de Sant Pol el 2007, el segon gran projecte de l’associació sortia de les llegendàries Drassanes Sala: el sardinal Sant Pau!

Però llegim com ho explicaven alguns dels protagonistes:

Xeve Feliu (de les Drassanes Sala): “Ha estat un dia molt llarg i un part molt complicat (amb cessària) però ja la tenim a fora i amb el pal punxat. Felicitats per la part que us toca!!”

Ferran Armengol (de A Tot Drap): “Ahir (dijous) es va fer la botadura a l’Escala del Sant Pau. Tot ha anat molt bé, la barca ja navega!!! El part com era  de preveure, ha estat llarg i complicat, amb cesària inclosa (s’ha hagut d’esbotzar la porta de les Drassanes per treure la barca), però finalment ja la tenim aquí, la criatura. Radiant i sana,  gairebé 11m de llarg i 6 Tones de pes.S’han fet les proves d’estabilitat i amb 12 persones a la banda no s’han superat els 10 graus d’ escora (molt estable). La gestació ha estat llarga i sovint pesada, el part difícil, però finalment, ara si!!! Salut, bon vent i barca nova!”

 

162_Sant+Pau+2

163_P1120517164_P1120585165_P1120580