El dissabte 27 de març de 2010 a les 7 de la tarda al Museu de Pintura de Sant Pol de Mar es va inaugurar l’exposició dels PATINS DE VELA.

La sala del museu no podia estar més plena, i hi van parlar en Joan Puigdefàbregas dels Amics de les Arts, en Joan Tallada i en Jordi Armengol de l’associació A Tot Drap, en Roger Marcet president del Museu Marítim de Barcelona, en Gerard Esteva president de la Federació Catalana de Vela i de l’ADIPAV, i el senyor Manuel Mombiela alcalde de Sant Pol.

Un dels plats forts de l’exposició és el reportage sobre la història del patí de vela a Sant Pol que han fet en Jordi Ibort i en Ferran Armengol, i que es projecta a l’apartat audiovisual del Museu. Aquest documental inclou fotos i película antigues i entrevistes amb els pioners del patí a Sant Pol. Segurament se’n farà una projecció especial.

Durant els 3 mesos que durarà l’exposició també es faran activitats, projeccions i tallers relacionats amb el patí de vela. Tot això l’associació A Tot Drap s’encarregarà d’anunciar-ho oportunament.