Palers, vareu la barca!

Seguint l’ordre de l’avi Negre en Josep comença a amollar, els palers empenyen i el Sant Pau, disfressat d’Amor, vara decidit embarcant un abundant glop d’aigua per popa. Ja al mar corre àgil demostrant que aquest es el seu medi, tot i que a la platja de Sant Pol se sent estimat per tota la gent que passa pel seu costat admirant-ho. L’arrencada encara no s’acaba quan el motor comença a brunzir. Des de terra la gent de A Tot Drap, en mig de la Dulors i la Tortuga, diu adéu amb el teló de fons dels focs artificials. No només ens acomiadem del Sant Pau, també es un adéu a un estiu en el que hem viscut a la platja i al mar, imaginant la vida, no gaire llunyana, d’un poble pescador: una vida dura i també bonica…  cada dia era una autèntica aventura.

Aquest cap de setmana ha acabat el Cap de Sant Pere. Alguns no han amagat un sospir de pena i també d’alivi de pensar el munt de coses fetes durant aquest estiu.

A la última representació de l’obra varem comptar amb un espectador d’excepció: en Jordi Salvador que ens convida a visitar el seu bloc on explica de manera magistral com va anar la Barca Nova des del seu punt de vista:

BLOC ESCENAVEGANT

No patiu, la gent d’A Tot dRAP ja està pensant en la propera…

Fotos: Pere Sauleda