El dissabte 23 i el diumenge 24 de juliol els amics de A Tot Drap hem embarcat en el Cyrano que es trobava durant tota la setmana amarrat al port d’Arenys.

Ha estat una experiència plena d’emocions com es el navegar com feien els grans velers fins al primer terç de segle XX. Maniobres a vela executades amb precisió que van permetre apagar motor abans de sortir de port i quasi fins amarrar a la tornada. Tan les virades per avant com les virades en rodó es produïen amb una facilitat que ens van fer pensar que eren la cosa mes senzilla del mon. El millor de tot el bon tracte que ens va donar la tripulació en tot moment i l’ambient de mar i cordialitat.

Gràcies Cyrano, fins aviat!!!

A Tot Drap navega en el Cyrano. Jul 2011 from A tot drap on Vimeo.

Si voleu saber més sobre el Cyrano podeu visitar la WEB CYRANO , EL NUDO MARINERO o veure el reportatge a INFORMATIVOS.NET

Informació i reserves al telèfon: 671 21 25 21Per veure el vídeo al bloc de les Pejades de la Marta