Tot seguint el solc de Tonnerres de Brest 2012, el port de Rosmeur es vesteix de gran festa marítima. Hi seran presents la Cornualla anglesa, Galícia o el Països Baixos, entre molts d’altres, com també un gran nombre de regions franceses, des de la Mànega al País Basc. Durant aquests dies festius es pot gaudir de les maniobres dels grans velers, de les petites barques de pesca o dels bots de vela i rems, com també de la possibilitat de pujar a bord i visitar-los, o de fer-hi una travessia!

Catalunya, convidada d’honor 2012

De Tarragona a Perpinyà, Catalunya és una terra de mariners rica en tradicions, amb la seva llengua, el seu caràcter i una identitat forta i reivindicada. La participació catalana serà:

  • Flotilla d’embarcacions tradicionals: barques catalanes tradicionals, de pesca,…
  • L’espai català: exposicions, animacions, estands, gastronomia, demostracions,…
  • Festa i cultura: música, espectacles, gegants, castellers,…

La Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial (FCCPMF), lidera la aportació d’embarcacions tradicionals d’arreu de Catalunya entre les que esperem comptar amb alguns dels patins junior de Sant Pol

WEB DE TEMPSFETE