Com cada any A Tot Drap va participar al Firamar que organitza la Penya Xindries a la segona quinzena d’agost.

A l’estand que hi tenia l’associació, s’informava de les seves activitats, es mostrava la feina feta, es venien samarretes i et podies fer soci. Però sens dubte, el que va tenir més èxit va ser un taller de maquetisme que hi van fer els amics de l’Escola de Mar de Barcelona, que durant unes 3 hores va tenir ben ocupats a una bona colla de nens i nenes!

A mar, les passejades amb el sardinal Sant Pau seguint les senyes dels pescadors de Sant Pol es van haver de fer un altre dia perquè el dissabte la mar de fons no deixava acostar el Sant Pau a la platja.

El diumenge es va commemorar l’arribada del primer patí a Sant Pol, rebent els patinaires participants a la travessa Barcelona-Sant Pol i tots els que s’hi van afegir des de Canet. Mentre que el dissabte les condicions de mar i de vent pels patins que van anar de Barcelona a Canet van ser perfectes, el diumenge va ventar molt més, i això va fer que hi haguéssin algunes volcades. Però va ser sense cap conseqüencia seriosa, i un cop tots a terra es va fer un dinar de germanor entre els participants.