Aquest dissabte ATD ha estat presents en molts àmbits i activitats.

Primer al matí: sortida del Sant Pau amb un convidat d’honor: l’amic i mestre Vicente Garcia Delgado. Ens ho explica la Teresa: “Ni un bri de vent. Amb en Vicente a bordo, decidim fer la maniobra de tombar l’antena. A mitja maniobra puja el vent agarbinat. Déu n’hi do! (d’això no hi ha fotos perquè estàvem ocupats). Amb alguna dificultat, però ho aconseguim. Després, tombar al revés…coi, 2 vegades!! (millor). El vent rula de cop (vent de grop), en 2 ocasions trabujem involuntàriament… finalment s’estabilitza…alguna virada i cap a port. Uns navegants en veler anomenat “Corsario” han dit que ens han fet fotos i les enviaran al Ramon Bàlius, a veure si les recaptem“.

Al matí, navegada amb el Sant Pau (album de fotos)

Al migdia i a la tarda: dinar i reunió de la Federació Catalana per la Cultura i Patrimoni Marítim i Fluvial (FCCPMiF), sota la presidència d’ATD. És fa feina fins a les 5 de la tarda i després es visita l’exposició “El Moll (1917-2017)” al Calisay d’Arenys amb membres de la FCCPMiF. I després de la visita xerrada de Vicente Garcia Delgado sobre els bastiments tradicionals de rem i vela.

Dinar, reunió, exposició i conferència (album de fotos)

Un dia a tot drap!

 

Nota: traslutxar, traslluitar (ho podem haver sentit de vàries maneres)… en català és incorrecte, la forma correcte és trabujar.