Ha arribat el fred, i just en el moment d’escriure aquestes notes diuen els de la metereologia que demà tindrem “mar desfeta” arrel d’una forta tramuntanada que esdevindrà a la nit. És per això que, degut a que ara els vespres són freds, la propera activitat en el marc de les “Converses a la Caseta de la Maquinilla”, farem que sigui càlida en un ambient càlid.

Per això us convidem el dissabte 23 de desembre a les 19:00 hores, al Centre Cultural i d’Esbarjo de Sant Pol, que ens cedeix el seu espai per projectar i poder disfrutar de la pel.lícula “All Is Lost (2013) de JC. Chandor, recomanació dels nostres socis més cinèfils Maribel i Miquel  de Can Venanci, i poder comentar sobre els aspectes nàutics de la pel·lícula, com son la navegació d’altura en solitari i els recursos de seguretat i supervivència en cas d’emergència.

Us hi esperem!

Comisió de la Caseta