Aquest dimecres 28 de novembre, el programa de ràdio El Far ha visitat la Caseta del Motor entrevistant a la Teresa Casadevall. Us passem l’enllaç a l’entrevista: http://elfarfm.cat/a-la-carta/destacat/la-casesta-del-motor-de-sant-pol/.

Moltes gràcies Teresa, i moltes gràcies companys d’El Far!

Que és El Far?

Com expliquen els companys de Canal Blau FM i Ràdio Arenys: “El Far és un magazín que es treballa en xarxa amb altres emissores locals catalanes, i que recorre els punts de la costa catalana a través de la tradició, la cultura, la gastronomia i l’esport però sense deixar de banda l’actualitat. Un punt important és la informació relacionada amb el mar. Per aquest motiu, el programa ha signat un acord amb el Servei Meteorològic de Catalunya, que aportarà la previsió meteorològica.

D’aquesta manera, El Far rebrà la predicció meteorològica cada dia fent molt incís en l’estat de la mar. En aquest sentit, el magazín ha buscat un bon nombre de col·laboradors per tal de donar-li envergadura al projecte, com per exemple el departament de Pesca i Afers Marítims, Ports de la Generalitat, la Universitat de Barcelona o el mateix Servei Meteorològic de Catalunya“.

Aquesta aventura marinera compta amb Ràdio Arenys, La Cala Ràdio (l’Ametlla de Mar), Ràdio l’Escala, Ràdio Delta (Deltebre) i Canal Blau FM (Vilanova i la Geltrú).