7a conversa a la Caseta del Motor

Quel avenir pour la voile latine en Méditerranée Occidentale?“ Aquest és el títol de presentació d’unes jornades sobre el passat i futur de la Vela Llatina que varen tenir lloc el passat mes d’octubre a Sant Hipòlit de la Salanca, petit poble de la Catalunya Nord, al costat de l’estany de Salses. Les jornades van ser organitzades per l’associació Salanca Rems i Veles, i van tractar del sentit i estat d’aquest tipus de navegació en els nostres dies. Des d’A Tot Drap, us volem fer partícips de les xerrades, i de les línies de futur que s’entreveuen i que voldríem fer-vos conèixer, així com poder-les comentar amb tots vosaltres, en tant que membres d’una associació compromesa amb el patrimoni i conservació d’un bé tan preuat com complexe.

Així doncs, si us ve de gust un plat una mica espès però… com diuen els cuiners, interessant al paladar, us convidem a una nova conversa que tindrà lloc el dijous 6 de desembre a les 12.30 h a la Caseta del Motor.

Us hi esperem!

 

Secció de la Caseta